Well Engineering and Drilling Management

Met onze uitgebreide ervaring in de olie en gas industrie en onze gestructureerde werkwijze, leveren wij de hoogste kwaliteit Put constructie/well engineering en operationeel toezicht bij zowel conventionele olie en gas boringen alsmede voor geothermische boringen.  

Wij bieden onze klanten expertise in alle fasen van de levens cyclus van een put. Vanaf de planning en engineering fase, gedurende de constructie/boring alsmede in het vervolg traject via het monitoren van de integriteit, eventuele put reparaties en de uiteindelijke ontmanteling van de put. Wij passen onze hoge standaard consequent toe in de volgende gebieden:

-          Put constructie en engineering

-          HSE Management

-          Put integriteit en risico evaluatie

-          Campagne planning en het waarborgen van het put ontwerp

-          Operationeel toezicht

-          Documentatie en communicatie

-          Bewaken van de doelstellingen en het continu monitoren en evalueren van de uitvoering

-          Het implementeren van de geleerde lessen en continue verbetering


Onze Diensten:   

 Put Constructie/Well Engineering

Newell levert u first class engineering, van maximale waarde door robuuste planning, uitgebreide risico-evaluatie en solide kwaliteitsborging processen.

Operationele Supervisie / Drilling Management

Ons team biedt onafhankelijk, deskundig advies en oplossingen van ervaren energie professionals.

Onze put engineering wordt uitgevoerd door middel van het Newell gefaseerde engineering proces, bestaande uit de volgende vijf fasen; haalbaarheid, conceptontwikkeling, gedetailleerd ontwerp, de implementatie en uitvoering. Aan het einde van elke fase wordt een review meeting uitgevoerd voordat progressie naar de volgende fase plaats vindt.Om de integriteit van onze engineering proces te waarborgen, heeft Newell overeenkomsten met andere well engineering bedrijven die aanwezig zijn bij de engineering fase reviews als onafhankelijke experts.   

Onze focus op zowel de integriteit en het maximaliseren van de levenscyclus van de put, zal helpen om de standaard te verhogen, de risico's te verminderen, en zowel de technische ontwikkeling alsmede het boorproces te optimaliseren. Dit wordt gerealiseerd door onze ervaren medewerkers in alle fasen van het engineering proces.    Voor de Geothermische Market worden dezelfde robuuste processen gevolgd met uitgebreide aandacht voor enkele van de belangrijkste uitdagingen zoals corrosie, afvalwater productie en de completering van de put en het ESP design.   

De sleutel tot een succesvol geothermisch project is de integratie tussen de disciplines. Dit zijn:

  • Geologie
  • Reservoir engineering
  • Well Engineering
  • Productie technologie
  • Productie operaties
  • Veiligheid, gezondheid en milieu
  • Wet- en regelgeving
  • Financiën

Newell kan zorg dragen voor alle technische disciplines doordat wij nauwe samenwerkings overeenkomsten hebben met  WellSpec, Dundas Consultants Ltd. en een onafhankelijke productie en reservoir engineer.


  

Door onze ervaring in een verscheidenheid van projecten bij bij meerdere operators weten wij als geen ander dat voor de optimale ontwikkeling van een reservoir en een succesvolle boring een goed team van specialisten nodig is. Daarbij speelt naast de kennis en ervaring van het team ook de communicatie tussen de disciplines een grote rol. Onze ervaren projectteams voorzien onze klanten van een effectieve operationele bedrijfsvoering waarbij uitmuntende service, transparantie en goede communicatie kern waarden zijn.

Tijdens alle put gerelateerde operationele activiteiten zal het Newell office team dagelijks 's  bijeenkomsten met de Newell onsite toezichthouders en relevante servicepartners beleggen, waarbij de verrichte werkzaamheden alsmede de komende 24 uur uitgebreid besproken worden. Het team draagt zorg voor een vlekkeloze uitvoering van de put specifieke programma's. Alle tussenliggende wijzigingen in het programma zal worden onderworpen aan een streng Management of Change (MOC) proces met inbegrip van een volledige risico evaluatie.

Wij bieden professionals die zich met veel enthousiasme toeleggen op de levering van de hoogste kwaliteit service. Wij bieden operators bovendien de mogelijkheid onafhankelijke on site supervisie of in-house project / well engineers in te huren. Via ons uitgebreide netwerk en expertise kunnen we op een flexibele wijze inspelen op alle eisen van de klant.